T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Yayladağı Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 17/08/2018

MURAT MÜDÜR.jpeg

Murad YILMAZ

1969 yılında Yayladağı Sebenoba köyünde doğan Murad YILMAZ Evli ve üç çocuk babasıdır. 1986 yılında liseyi bitirdi. 1988 yılında tamamlama programı ile Sağlık Meslek Lisesini bitirdikten sonra aynı  yıl Antakya İl Sağlık Müdürlüğü Çevre Sağlığı Şubesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Anadolu Üniversitesinden Sağlık Teknikeri olarak Ön lisansını tamamladı. 2014 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Lisansını tamamladı. Antakya Halk Sağlığı Müdürlüğünde İdari Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapmakta iken, 694 sayılı KHK ile sağlık kurumlarının birleştirilmesi sonrasında 12/12/2017 tarihinde Yayladağı Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanmış olup halen bu görevine devam etmektedir.